Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Review : Νέο Κραγιόν Αvon Perfect Kiss

Kαλησπέρα σας!!!

Πρόσφατα είχα κερδίσει σε μία προωθητική ενέργεια της Avon το νέο της κραγιον Perfect Kiss.

To συγκεκριμένο κραγιον έχει μια ειδική σύνθεση με ένζυμα φρούτων τα οποία αναμειγνύονται με τα φυσικά έλαια των χειλιών και έτσι έχουν ως αποτέλεσμα χείλη ορατά πια απαλά, γεμάτα, ιδανικά... για φίλημα!!!

 Αυτά είναι τα swatches με flash και χωρίς.

Η  συγκεκριμένη απόχρωση είναι το Red Embrace. Το κραγιόν έχει πολύ καλή απόδοση, είναι ενυδατικό και έχει πολύ ωραία συσκευασία. Με ένα Lipliner θα έχει ακόμα καλύτερη απόδοση αλλά και διάρκεια κατά την γνώμη μου.

Εγώ δυστυχώς δεν φοράω σχεδόν ποτέ κόκκινο κραγιον γιατί έχω πολύ λεπτά χείλια και νομίζω ότι δεν μου πάει, αλλά θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω κάποια από τις άλλες αποχρώσεις γιατί μου άρεσε σαν κραγιον.
Θα βγαίνει σε 24 αποχρώσεις(!!!!!) και η τιμή του είναι 13 ευρώ αλλά σίγουρα θα το βάλουνε και σε προσφορά σε κάποια καμπάνια γι'αυτό έχετε το νου σας.

Πως σας φαίνεται;;
Εγώ ανυπομονώ να βγει να πάρω και κάποια άλλη απόχρωση!!
Φιλάκια!!!

9 σχόλια:

  1. Ωραίο φαίνεται!
    Και εγώ δεν φοράω κόκκινα κραγιόν, νομίζω ότι επειδή έχω μεγάλα χείλη φαίνονται κάπως.
    Με γεια και πάντα να είσαι τυχερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια!Μ'αρέσει πολύ το κόκκινο κραγιόν κι αυτή η απόχρωση φαίνεται υπέροχη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλοφορετο! ....αν ειναι να μην το φορας ομως ειναι κριμα. Προσπαθησε να "ανοιξεις" το κοκκινο με ενα πιο λαμπερο χρωμα... Σιγουρα θα κανει "δουλεια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α, κι εγώ είχα κερδίσει το συγκεκριμένο κραγιόν και μάλιστα εις διπλούν! Είναι πολύ έντονο κόκκινο και σπάνια φοράω επειδή κι εγώ θερωώ πως δεν μου πάει. Αν και οι φίλες μου λένε επειδή έχω λευκή επιδερμίδα μου πάει! Ευτυχώς είδα το post σου και να θυμηθώ που τα έχω βάλει! Έχω ανοίξει μόνο το ένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Μαρία μου κι εγώ μία από τα ίδια, το έχω ξεχασμένο...πρέπει κι εγώ να το ξεθάψω γιατί μου αρέσουν όλα τα κραγιονάκια από Avon!!

      Διαγραφή
  5. το κέρδισα και εγω και το δοκίμασα και ειναι απλά Τ Ε Λ Ε Ι Ο!κρατάει πάρα πολύ και έφαγα, και ηπια καφέ και ήταν εκει σταθερό!!!!! νομίζω ότι θα γίνει το αγαπημένο μου για το καλοκαίρι!!!

    Elli Charlie Mpaliatsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...