Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Review : Σαμπουάν Tερψιχόρη Fresh Line Cosmetics


Για ακόμα μια φορά θα σας μιλήσω για τρίχες, ένα μείζον για μένα θέμα μιας και τα μαλλιά μου είναι ξηρά σαν την έρημο Καλαχάρι. Παίρνω το σοβαρό μου και ξεκινάω. 

Όσοι διαβάζετε τις αναρτήσεις μου θα γνωρίζετε ήδη την αγάπη μου για την εταιρεία Fresh Line Cosmetics. Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν λάδι και serum για τα μαλλιά από την σειρά ERATO και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη.

Ήμουν λοιπόν πολύ περίεργη να δοκιμάσω αυτό το σαμπουάν (δώρο φίλης μου)από την σειρά Τερψιχόρη το οποίο είναι ένα σαμπουάν λάμψης και αναζωογόνησης για θαμπά, βαμμένα μαλλιά. Δεν ξέρω αν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία μαλλιών ,η αλήθεια είναι ότι την τελευταία φορά (πάνε κάτι μήνες) τα είχα βάψει πολύ σκούρα για να αποφύγω τις συχνές βαφές για ρίζα. Καταραμένη κρίση!

Για το σαμπουάν : 
Πρόκειται για παλιά Ελληνική παραδοσιακή συνταγή χωρίς πετροχημικά και επιβλαβή αφριστικά.  Περιέχει θεραπευτικά βότανα και αιθέρια έλαια που διαθέτουν εντυπωσιακές αναζωογονητικές ιδιότητες.
Συγκεκριμένα περιέχει : πορτοκάλι, μανταρίνι, κίτρο, δάφνη, λεμόνι, φασκόμηλο, τσουκνίδα, ανθό πορτοκαλιάς, ξύδι και D-πανθενόλη. 

Η γνώμη μου : 
Όπως θα είδατε παραπάνω αυτό το σαμπουάν περιέχει όλη την φύση μέσα του αλλά όχι πετροχημικά και αφριστικά και αυτό ήταν που με προβλημάτισε πιο πολύ.  Πως δηλαδή θα κάνει αφρό τώρα αυτό;  Και για να είμαι εντάξει και να παρουσιάσω ένα αντικειμενικό review να σας πω εδώ ότι για ένα μήνα που το χρησιμοποίησα δεν έβαζα στα μαλλιά μου κάποια μάσκα ή λαδάκια(οι θυσίες μιας beauty blogger).
Στην πράξη διαπίστωσα ότι κάνει λίγο λιγότερο αφρό από συνηθισμένα σαμπουάν αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που με προβλημάτισε ιδιαίτερα σε σχέση με τα αποτελέσματα του. 
Τώρα πια που το έχω τελειώσει μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κάνει το μαλλί μου πιο απαλό όχι την ώρα που τα λούζω αλλά μετά. Ακόμα και μετά το styling έχω απαλά μαλλιά που δεν βαραίνουν. Δεν θα σας πω ότι έκανε τα μαλλιά μου να λάμπουν από χρώμα, δείχνουν όμως πιο υγιή, πιο φυσικά χωρίς να φριζάρουν και να είναι ξηρά. 
Το μόνο αρνητικό πέρα από τον αφρό είναι το καπάκι του. Έπρεπε κάθε φορά να το στριφογυρνάω για το ανοίξω και μια δυο φορές το ξέχασα ανοιχτό και έτρεξε το προϊόν.  
Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη με αυτό το προϊόν, θα το αγόραζα ξανά και θέλω πολύ να δοκιμάσω και τα σαμπουάν ή και τα hair balm από τις άλλες σειρές.  

Eσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο σαμπουάν της συγκεκριμένης εταιρείας;

Φιλιά
Λίνα

Η ανάρτηση αυτή είναι ενημερωτική, δεν είναι διαφημιστική

11 σχόλια:

  1. Αγαπώ τα προϊόντα fresh line για τα μαλλιά! Κάνουν δουλειά όπως είδες κ εσύ! ;) Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα το κάνω! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. amazing !!!!


    http://newlifewithfashion.blogspot.com/2013/06/487-20130618.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θέλω πολύ να δοκιμάσω τα στέρεα σαμπουάν από Fresh Line! Πολύ ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tα έχω δει τα στερεά αλλά δεν ξέρω αν θα μ αρέσουν με τόσο μαλλί που έχω θα με βολεύει άραγε??

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ το σκέφτηκα αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, τι να σου πω τώρα, θα το δοκιμάσω και βλέπουμε!

      Διαγραφή
  4. Ωραίο ακούγεται! Δεν έχω δοκιμάσει σαμπουάν από τα Fresh Line, διότι γενικά δεν το ψάχνω πολύ, κοιτάω τα κλασσικά πάντα! χιχιχι

    http://dresstoexpressyou.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόλις ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το σαμπουάν από τη σειρά Erato και νομίζω είναι καλό. Ήταν στο cherry box Ιουνίου..

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω το λαδάκι από την σειρά Εrato και το serum και μου άρεσαν πολύ!

      Διαγραφή
  6. Ειχα δοκιμασει το σαμπουαν για ταλαιπωριμενα μαλλια απ την σειρα Τερψιχωρη και μου αρεσε!! http://mycolorsecrets.blogspot.gr/2015/01/empties.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρήκα ένα εξαιρετικό σαμπουάν από φαρμακείο. Πλέον μόνο αυτά εμπιστεύομαι https://www.qpharmacy.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...