Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Οι γόβες και η...τέχνη!


Η Taylor Reeve ζωγραφίζει. Όχι πάνω στα γνωστά συμβατικά μέσα. Ζωγραφίζει πάνω σε μοτοσυκλέτες ακόμα και πάνω σε σανίδες του surf.
Μέχρι εδώ δεν ενθουσιάζεσαι το ξέρω...
Αν σου πω όμως ότι η Taylor Reeve είναι μια καλλιτέχνης που ζωγραφίζει ψηλοτάκουνες γόβες;

Μία ταλαντούχα ξανθιά από την California αποφάσισε να ξετυλίξει το ταλέντο της, ζωγραφίζοντας με ένα ιδιαίτερο στυλ τις γόβες.

νεκροκεφαλές,



λουλουδάκια και σκυλάκια,
να και το beauty περιεχόμενο,

ρετρό, 

να και τα φρούτα,
και πάλι ρετρό

Με την πρώτη ματιά λες είναι λίγο κιτς, μετά ξανασκέφτεσαι τους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις και τα λες και statement.
Eσείς θα τις φορούσατε;

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα taylorsays.com

Σας αφήνω λοιπόν τώρα γιατί έχει πανσέληνο απόψε και έχω να βρυκολακιάσω.

Φιλιά!

Λίνα
the photos in this post do not belong to me, source : http://www.taylorsays.com/

10 σχόλια:

  1. Ειναι πολυ ομορφα και δεν τα θεωρω καθολου κιτς. Παντως δεν θα φορουσα ποτε τετοια παπουτσια και εννοω με τοσο τακουνι χιχι αμα τα εκανε σε στυλ σταρακι, σπορτεξ, μπαλαρινες κτλ σιγουρα θα φορουσα. Πολυ ενδιαφερον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι ούτε κι εγώ φοράω συχνά τόσο ψιλά παπούτσια..δεν φημίζομαι για την ισορροπία μου..!!Θα συμφωνήσω μαζί σου!!

      Διαγραφή
  2. Είναι όμορφα και ιδιαίτερα, το θεωρώ ενδιαφέρουσα ιδέα! Πριν τα δω φαντάστηκα ότι θα ζωγράφιζε το κυρίως σώμα του παπουτσιού (επάνω) και έμεινα έκπληκτη βλέποντας ότι ζωγραφίζει τη σόλα. Το ύψος του τακουνιού είναι λογική επιλογή, γιατί αφήνει να φαίνεται περισσότερη από τη ζωγραφισμένη επιφάνεια.

    Υ.Γ. Αναρωτιέμαι, είναι ζωγραφισμένα παντού κάτω; Εκεί που πατάει το παπούτσι στο έδαφος δεν θα σβήνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως είναι ζωγραφισμένα παντού από κάτω...αν μπεις στην σελίδα της θα δεις ότι κάθε ένα είναι ολόκληρο θέμα...τώρα αυτό που ρωτάς είναι ευνόητη απορία δν ξέρω άραγε αν θα διαρκεί το σχέδιο από κάτω. Και ναι!! Είναι πάρα πολύ ψηλά!!

      Διαγραφή
  3. Αυτά με το καρπούζιιιιι <3!
    Ίσως να μην φορούσα κάποιο πολύ περίεργο αλλά αυτά που είναι κάπως πιο διακριτικά γιατί όχι? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά με το καρπουζάκι είναι πολύ ξεχωριστά ναι!! Εμένα μου αρέσουν και τα ρετρό πολύ!!

      Διαγραφή
  4. Λατρεύω τη δουλειά της και ήταν τέλεια η ιδέα για ζωγραφική στο συγκεκριμένο μέρος του παπουτσιού! Είναι κιτς, αλλά είναι ωραία, ειδικά τα τελευταία ρετρό. Μου θυμίζουν πολύ Katy Perry που λατρεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως Katty Perry.. είναι καθαρά θέμα γούστου κιόλας..αλλά εμένα μου αρέσει το διαφορετικό και ήθελα να το παρουσιάσω. Τα ρετρό τα λάτρεψα!!

      Διαγραφή
    2. Όχι ρε κι εμένα μ'αρέσουν τα συγκεκριμένα! Βασικά παίζει να έχει ήδη στη συλλογή της και κανα τέτοιο η Katy, κάπου τα΄χει ξαναπάρει το μάτι μου!

      Διαγραφή
    3. Είναι πολύ πιθανό ..είναι πολύ δημοφιλής η συγκεκριμένη...πάντος δν τα λες και πανάκριβα...είναι φυσιολογικές οι τιμές!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...