Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Review : Avon Mega Effects Mascara


Δηλώνω ένοχη!
Το ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό σας έχω παραμελήσει λίγο σε σχέση με τις αναρτήσεις που ανεβάζω μιας και σας έχω δείξει πολύ λίγα προϊόντα μακιγιάζ.
Επανορθώνω βεβαίως βεβαίως και...
Σήμερα θα φιλοξενήσω στην ανάρτηση αυτή την νέα μάσκαρα της Avon, την Mega Effects.


Μία μάσκαρα για την οποία οι περισσότερες από εσάς σίγουρα κάτι έχετε ακούσει, μιας και έχει ήδη διαφημιστεί και προβληθεί αρκετά λόγω του πρωτοποριακού της σχεδιασμού. 
Ως γνωστόν αγαπάω Avon και χαίρομαι πολύ που λανσάρει διαφορετικά και πρωτότυπα προϊόντα. 


Αρχικά να σας πω ότι δεν σκόπευα να αγοράσω αυτή την μάσκαρα όταν την πρωτοείδα γιατί μου φάνηκε λίγο τρομαχτική και θεώρησα πως σε καμία περίπτωση δεν θα με βολέψει.
Όμως υπήρχε μέσα στο κουτάκι Glowbox Iουνίου και έτσι είχα την ευκαιρία να την δοκιμάσω.


Εφαρμογή
Αν και ομολογουμένως η εφαρμογή της ήταν αυτό που με απασχολούσε κυρίως, δεν αντιμετώπισα καμία δυσκολία. 
Με την δεύτερη και τρίτη εφαρμογή της είχα βρει την σωστή -για μένα- κλίση στο βουρτσάκι μιας και όπως βλέπετε έχει την δυνατότητα να γυρνάει. Αυτή η κλίση δίνει την δυνατότητα να "χτενίσετε" από την ρίζα τις βλεφαρίδες σας και να τις περάσετε κατά μήκος. Αν και με φόβισε που είδα ότι το βουρτσάκι έχει πολύ προϊόν πάνω δεν μουτζουρώθηκα αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλει προσοχή και εξοικείωση σε αυτό. 
Εφαρμογή λοιπόν check ✓


Αποτέλεσμα
Δεν θα έλεγα ότι είναι η ιδανικότερη μάσκαρα για όγκο. Αν όμως το μάκρος είναι αυτό που αναζητάτε σε μια μάσκαρα τότε με την mega effects πετύχατε διάνα! Δίνει αρκετό μάκρος, ενώ ταυτόχρονα διαχωρίζει τέλεια θα έλεγα τις βλεφαρίδες. Δεν κάνει καθόλου κομπάκια και δεν τις μπερδεύει ποτέ! Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα που δίνει όπως και το έντονο μαύρο χρώμα της. Προσωπικά θεωρώ ότι με την mega effects έχω τις πιο καλά διαχωρισμένες και μακριές βλεφαρίδες σε σχέση με άλλες μάσκαρες που έχω δοκιμάσει. Kαι με λίγες στρώσεις παραπάνω προσθέτει και λίγο όγκο! Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και το άλλο χρώμα, το μπλε. 
Αποτέλεσμα λοιπόν check  ✓

Εσείς τι αναζητάτε σε μία μάσκαρα;
Όγκο ή μάκρος; 
Προσωπικά για ένα βραδινό έντονο αποτέλεσμα αναζητώ και τα δυο, αλλά στην καθημερινότητα μου, μου αρέσει και μια καλή μάσκαρα που δίνει μάκρος.
Οπότε μάλλον όλα σχετικά είναι..
Περιμένω να μου πείτε στα σχόλια και την δική σας γνώμη....

Φιλιά
Λίνα
η ανάρτηση αυτή είναι ενημερωτική, δεν είναι διαφημιστική

21 σχόλια:

  1. Εγώ μάλλον είμαι του όγκου αλλά δεν θα έλεγα και όχι σε μια μάσκαρα που δίνει καλό αποτέλεσμα όσον αφορά το μήκος! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kι εγώ του όγκου..και συμφωνώ μαζί σου!!
      Αν τις διαχωρίζει και ωραία ακόμα καλύτερα!!

      Διαγραφή
  2. κυριως ογκο ψαχνω!απο εκει και περα ολα ευπροσδεκτα!αλλα αν εχει ογκο μου φτανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμ..ο όγκος νομίζω κερδίζει τελικά!! Εννοείται ευπρόσδεκτα...και η αναζήτηση για την τέλεια μάσκαρα συνχίζεται!!

      Διαγραφή
  3. εγω θελω και τα δυο..χαχα...ζηταω πολλα??μαρεσουν οι μεγαλες πυκνες βλεφαριδες..δεν εχω προβλημα να ψιλοκολλανε οι βλεφαριδες στην ακρη..ισα ισα μαρεσει κιολας...αυτη τη μασκαρα παντως της Αvon δεν περιπτωση να την αγορασω εκτος και αν τη βρω σε καλη προσφορα...τελειο το Blog σου.. :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν ζητάς πολλά...όλες το ίδιο θέλουμε πάνω κάτω! Εγώ πάντως δεν θέλω να κολλάνε...αλλά είδες είναι και θέμα γούστου και τι ταιριάζει καλύτερα σε κάθε βλεφαρίδα. Σε όλες δεν θα κάνει την ίδια δουλειά μία μάσκαρα. Γι αυτό είμαστε εδώ άλλωστε να συζητάμε απόψεις και εμπειρίες!
      Σ ευχαριστώ πολύ Βάσω μου!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα..δυστυχώς όμως, εγώ προσωπικά ακόμα παλεύω να μάθω το βουρτσάκι και να μη μουτζουρώνομαι.! :P

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την εχω και εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι σε γενικές γραμμές κι εγώ έμεινα ευχαριστημένη!!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  6. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο! Τελικά πρέπει να παίζει ρόλο ο τρόπος που την εφαρμόζεις, γιατί έχω δει κι άλλα review και φωτογραφίες, αλλά δεν ήταν έτσι! Θέλω να την δοκιμάσω από περιέργεια!! Πάντως για πρωινά, καθημερινή, που δεν χρειαζόμαστε κάτι extreme είναι μια χαρά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα συμφωνήσω μαζί σου παίζει ρόλο ο τρόπος αλλά και ο τύπος της κάθε βλεφαρίδας!! Ναι για τα πρωινά είναι μια χαρά όπως λες!!

      Διαγραφή
  7. την πήρα πρόσφατα κι εγώ και να σου πω την αλήθεια δεν με απογοήτευσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου φαίνεται κάπως περίεργη όπως τη βλέπω εξωτερικά και δεν ξέρω αν γενικά θα την επέλεγα αλλά μετά το post σου νομίζω ότι θα τη δοκιμάσω κάποια στιγμή άμεσα στο μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς έλεγα κι εγώ όταν την πρωτοείδα αλλά τελικά αποδείχτηκε ωραία!!

      Διαγραφή
  9. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα! Και δεν το περίμενα από την Avon, δεν χρησιμοποιώ τα προϊόντα τηςπολύ..
    Ευχαριστούμε για το ενημερωτικό ποστ!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προτιμώ τις μάσκαρες με όγκο! συμφωνώ απόλυτα με όσα λες! έχω γράψει και εγώ σχετικό άρθρο στο blog μου! απλά να σου πω, επειδή τυχαίνει να έχω και την μπλε, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. δλδ δεν μοιάζει καθόλου με αυτό της erre due που διαφημίζεται εδώ και καιρό! μετά από λίγο το μπλε εξαφανίζεται και γίνεται μαύρο :Ρ οπότε μια χαρά είσαι με τη μαύρη :Ρ Πολύ καλή παρουσίαση ;) Διοργανώνω και έναν διαγωνισμό στο blog μου. Αν θες, πέρνα να πάρεις μέρος! Φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α Έφη μου σ ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία..τότε δεν νομίζω να την αναζητήσω σε μπλε!
      Σ ευχαριστώ πολύ!!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  11. Δίνει ωραίο αποτέλεσμα! :) Εγώ από mascara ζητάω τα πάντα χαχαχα, μήκος, όγκος, έντονο χρώμα, γιατί οι βλεφαρίδες μου είναι για κλάματα! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την δοκιμασα και ειναι απιστευτη!!
    Δινει ογκο κ μηκος(στις δικες μου βλεφαριδες τουλαχιστον) αυτο ακριβως που χρειαζομαστε οταν θελουμε να τονιζσουμε τις βλεφαριδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...