Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Review : Diadermine Nτεμακιγιάζ σε μορφή Gel


Οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης και ομορφιάς πέφτει στα χέρια μου θέλω να το δοκιμάζω. Πρωτότυπο θα μου πείτε, αλλά θέλω να καταλήξω στο γεγονός ότι όποια κι αν είναι άποψη μου και ασχέτως με τον τρόπο που τα έχω αποκτήσει θέλω να μοιράζομαι την γνώμη μου και την εμπειρία μου μαζί σας. 


Το τελευταίο καιρό λοιπόν αγόρασα από το σούπερ μάρκετ το Ντεμακιγιάζ Diadermine σε μορφή Gel. Δηλώνω εθισμένη στο αγαπημένο μου Bioderma αλλά κατά καιρούς δοκιμάζω και άλλα προϊόντα ντεμακιγιάζ. Όταν είδα πως το Diadermine βρισκόταν σε προσφορά θέλησα να το δοκιμάσω. 


Η συσκευασία αναγράφει πως πρόκειται για ένα ντεμακιγιάζ gel -χωρίς ξέβγαλμα(?)- το οποίο αφαιρεί απαλά το make up ενώ σέβεται την περιοχή γύρω από τα μάτια προσφέροντας ενυδάτωση μέχρι 6 ώρες και μη λιπαρό αίσθημα ανακούφισης. Δεν περιέχει parabens, σιλικόνες και άρωμα. Είναι για ευαίσθητο και ευπαθές δέρμα και περιέχει ροδόνερο. Η τιμή του είναι 5.30€ και όταν το πήρα είχε 1.60€  έκπτωση. 


Όλα καλά μέχρι εδώ, ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι αφήνει μια αίσθηση πολύ ωραία. Νιώθεις το δέρμα πολύ απαλό και ενυδατωμένο. Επίσης η πλαστική συσκευασία με την αντλία είναι πολύ βολική στην χρήση.
Όμως, είτε το χρησιμοποίησα με νερό, είτε χωρίς, δεν αφαιρεί επαρκώς το μακιγιάζ μου. Αφήνει αρκετά υπολείμματα με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να καθαρίζω τα πρόσωπό μου με κάποιο άλλο προϊόν. Για την μάσκαρα φυσικά ούτε λόγος.  

Ίσως φταίει το γεγονός ότι έχω συνηθίσει με το bioderma και αυτό τώρα μου φαίνεται ανεπαρκές. Αποφάσισα να μοιραστώ την άποψη μου μαζί σας για να μου πείτε κι εσείς αν το έχετε χρησιμοποιήσει. 

Περιμένω τα σχόλια σας!
Φιλιά!
η ανάρτηση αυτή είναι ενημερωτική, δεν είναι διαφημιστική

31 σχόλια:

  1. Ωραιο review Λινα, εγραψα και εγω προσφατα γι αυτο και η αληθεια ειναι οτι δεν μ αρεσε καθολου, οπως λες δεν ξεβαφει καλα και μενα μου ετσουζαν τα ματια και ενιωθα τραβηγμα στο προσωπο, κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kατερίνα μου μόλις τώρα πήγα και είδα το review σου!! Χαίρομαι που συμφωνείς!! Και μένα δεν μου άρεσε...και έτσουζαν λίγο τα μάτια μου και ξέχασα να το αναφέρω!!
      Φιλια!!

      Διαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε πολύ για το review Λίνα :)
    Δεν το έχω δοκιμάσει..και μετά από τις δικές σας απόψεις το σκέφτομαι! Αξίζει να δώσω σχεδόν 6 € για ένα προϊόν, που ίσως δεν θα καλύψει τις ανάγκες μου;

    Φιλιά πολλά :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι Αλεξάνδρα!! Ήμουν πολύ περίεργη να δω αν λειτουργεί σε κάποιες κοπέλες αλλά έπρεπε να το μοιραστώ! Γιατί άλλωστε είναι προσωπική άποψη και έτσι έκατσε σε μένα..

      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  3. Και θα αγόραζα ένα προιόν ντεμακιγιάζ, αλλά μετά το review σου δε νομίζω να επιλέξω το συγκεκριμένο. Καλά έκανες και το μοιράστηκες μαζί μας! Μου φαίνεται και περίεργο που δεν ήθελε ξέβγαλμα. Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα καλά τα micellaire τα νεράκια θεωρητικά δεν θέλουν ξέβγαλμα..όπως και το bioderma. Βέβαια εγώ αφού ξεβαφτώ πλένω πάντα το προσωπό μου με το σαπούνι που έχω. Αλλά αυτό ούτε καν!!

      Διαγραφή
  4. Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το bioderma και το λατρεύω, αλλά λόγω τιμής σκεφτόμουν να αγοράσω το diadermine. Χαίρομαι που διάβασα την ανάρτηση και τα σχόλια γιατί με γλίτωσε από περιττά έξοδα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A το bioderma είναι top!! Aπό κει και πέρα ότι χρησιμοποιήσουμε θα είναι κατώτερο..εγώ ίσως δοκιμάσω το νεράκι της la roche posay!

      Διαγραφή
  5. δεν νομιζω να υπαρξει ποτε προϊον που να αφαιρει το μακιγιαζ μονο του...εγω παντα χρησιμοποιω 2-3 προιοντα για να κανω σωστη δουλεια..Εγω παντως θα ηθελα να δοκιμασω το diadermine καμια φορα που δεν θα εχω χρηματα για το αγαπημενο (και σε μενα) bioderma...

    http://mybeautymap.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλική μου να το δοκιμάσεις κι εσύ να δεις!! Κι εγώ πάντα χρησιμοποιώ και κάτι άλλο αλλά αυτό με απογοήτευσε εντελώς. Έτσι κι εγώ το αγόρασα για κάτι πιο φτηνό όπως λες κι εσύ!!

      Διαγραφή
  6. δεν το έχω δοκιμασει,αλλά δε νομίζω κιόλας,είμαι ΠΟΛΥ ευαίσθητη με τα μάτια μου,και δε θέλω να το ρισκάρω!!!και αυτά τα ποστ είναι πολύ βοηθητικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ Χαρά μου!! Κι εγώ θεωρώ ότι έπρεπε έστω και λίγο παραπάνω να κάνει καλύτερη δουλειά..ένα μαντιλάκι καθαρίζει καλύτερα!!

      Διαγραφή
  7. Μμμμ πολυ ενδιαφέρον ποστ!
    Και σκεφτομουνα να το δοκιμάσω το συγκεκριμένο!
    Σίγουρα ένα προϊόν απο μόνο του δεν μπορεί να αφαιρέσει τελείως όλο το μακιγιάζ, τουλάχιστον όμως να αφαιρεί τα περισσότερα!

    Ρίξε μια ματια και στο blog μου αν θες!
    http://beautyswings.blogspot.gr/

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου!! Αλλά όπως είπα έχω και υψηλό κριτήριο και γι αυτο φταίει το bioderma ! xixi!!
      Tο blog σου το ξέρω και σε παρακολουθώ ήδη!! Είναι πολύ ωραίο!!
      Καλώς ήρθες στο δικό μου!!
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  8. εγω το εχω και το χρησιμοποιω και μου αρεσει πολυ.αφαιρει πολυ καλα το μακιγιαζ μου και το bioderma το εχω σαν λοσιον γιατι ειναι αρκετα πιο ακριβο και τελειωνει πολυ γρηγορα.ειχα κανει και ενα αντιστοιχο συγκριτικο ποστ στο μπλοκ μου πριν καιρο.Φυσικα ολα τα προιοντα δεν ταιριαζουν σε ολους.Πολυ καλα εκανες και εγραψες την εμπειρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά εγώ περίμενα κάτι παραπάνω. Αγαπώ bioderma όπως και να έχει.
      Σ ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο.. είναι λογικό να μην ταιριάζουν σε όλες μας το ίδιο.
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  9. Ωραίο review ,μου αρέσει που δείχνεις και την υφή για όσες κοπέλες δεν το ξέρουν.
    Αρχικά θέλω να πω ότι η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη χωρίς έκπτωση (5-6 ευρώ που το βρίσκω στο Μασούτη), όμως το χρησιμοποιώ στο πρόσωπό μου και μου αρέσει πολύ. Την bb μου ή το foundation τα αφαιρεί μία χαρά και δεν έχει άρωμα και χρώμα, κάτι που αγαπώ πολύ λόγω ευαίσθητης επιδερμίδας και αλλεργιών.

    Έχω γράψει και αντίστοιχο post παλαιότερα για αυτό, αν θες τσέκαρε το http://maquillage-bylila.blogspot.gr/2013/04/collective-haul-first-impressions.html
    Στα μάτια δεν το έχω χρησιμοποιήσει διότι δε θα ήθελα να έχω gel υφή στο ντεμακιγιάζ τους ,αλλά βάζω πάντα ειδική λοσιόν ή διφασική για να μην παιδεύομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ απαλό και είναι πιστεύω κι εγώ ότι πρέπει για ευαίσθητα δέρματα. Την μάσκαρα την αφαιρεί πολύ δύσκολα...το make up ευκολότερα.
      Σ ευχαρίστώ πολύ Λίλα, χαίρομαι να ακούω και διαφορετικές γνώμες!!

      Διαγραφή
  10. Δεν το έχω δοκιμάσει και, αφού ειναι έτσι όπως το περιγράφεις, δε νομίζω κιόλας! Thanks :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα σύμφωνα με την δική μου προσωπική άποψη!! Γιατί μερικές φορές δν ταιριάζουν το ίδιο σε όλες μας!!

      Διαγραφή
  11. Δεν έχω δοκιμάσει το bioderma ακόμα (ναι ξέρω, ντροπή μου), αλλά δε μου αρέσουν τα προϊόντα που είναι για ντεμακιγιάζ και δεν το αφαιρούν πλήρως, οπότε με έσωσες από περιττή αγορά του diadermine! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να το δοκιμάσεις πάντως το bioderma!! H αλήθεια ότι τα περισσότερα δν το αφαιρούν πλήρως!!
      Φιλάκια Σταυρούλα μου!!

      Διαγραφή
  12. Για ντεμακιγιαζ χρησιμοποιώ ειδικό προιόν επειδή έχω αλλεργία.Όλα τα άλλα τα αφαιρεί ή πάλι χρειάζεται και άλλο προιόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουπς εννοούσα για ντεμακιγιαζ ματιών οτι χρησιμοποιώ συγκεκριμένο προιόν...

      Διαγραφή
    2. Για τα μάτια εννοέις?? Εγώ προσωπικά δν έμεινα ευχαριστημένη γενικά, ούτε για τα μάτια ούτε για το υπόλοιπο πρόσωπο.

      Διαγραφή
    3. Οχι για το υπολοιπο προσωπο.Στα ματια εχω αλλεργια και αν χρησιμοποιησω κατι που δεν ειναι ειδικο ειμαι χαλια για 1-2 βδομαδες.Απλα μ αρεσε που ειναι τζελ. αυτο (για το υπολοιπο προσωπο)Υπαρχει κι αλλο αντιστοιχο σε τζελ αλλης εταιρειας; που να μην θελει ξεβγαλμα;

      Διαγραφή
    4. Κυκλοφορούν πολλά micellaire νεράκια όμως όχι gel...έχει και η avene αντίστοιχο νεράκι και η la roche posay. Για gel δεν ξέρω κάποιο άλλο ...όχι οτι δεν υπάρχει απλά δεν ξέρω. Αυτά που σου ανέφερα είναι πολύ καλά, όπως και το bioderma...φυσικά πάντα στο καθένα μας δεν λειτουργεί το ίδιο κάθε προϊόν.

      Διαγραφή
    5. Καλα ναι.Θα δοκιμασω διαφορα και βλεπω...Thanks :)

      Διαγραφή
    6. Τίποτα !! Και εννοείται αν βρεις κάποιο καλό να μου στείλεις να μου το πεις!!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  13. Σαν το bioderma τελικά κανένα. Το μόνο που αρέσει εκτός από αυτό ειναι το καινούριο νεράκι της l'oreal. Ωραίο review. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω!! Γι'αυτό της l oreal έχω ακούσει από όλες σας τα καλύτερα και ίσως θα είναι το επόμενο που θα αγοράσω αν θελήσω κάτι οικονομικό.
      Σ ευχαριστώ Μαίρη!!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...