Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Review : Fresh Line Cosmetics Λαδάκια για τα μαλλιά


Το έπος 'Διάσωση Μαλλιών Λίνας' συνεχίζεται και αυτή την φορά δοκίμασα τα λαδάκια της αγαπημένης μου πια εταιρείας Fresh Line Cosmetics.




Mετά από την επιτυχημένη δοκιμή μου με το δαφνέλαιο (το αντίστοιχο post μπορείτε να το δείτε εδώ) είπα να ενδώσω στον πειρασμό να αγοράσω κάτι από Fresh Line και μιας και τα είχε σε προσφορά πήρα το Repairing & Moisturizing Leave-in Serum και το Hair Survive Infused Oil Blend και τα δύο από την σειρά ERATO που απευθύνονται σε πολύ ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά.

Να διευκρινίσω εδώ ότι τα δικά μου μαλλιά είναι πολύ ξηρά, μονίμως φριζαρισμένα και τα έχω ταλαιπωρήσει αρκετά στην προσπάθεια μου να τα μακρύνω και να τα ανοίξω σε χρώμα. 





Λίγα λόγια για την εταιρεία : 
Στην Fresh Line θα βρείτε βιολογικά προϊόντα στα οποία αντικαθιστούν το νερό με τσάι από βιολογικά βότανα Κρήτης, με βοτανικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια, χυμούς, φυτικά βούτυρα και λάδια. Eίναι ελληνική εταιρεία.
Δεν χρησιμοποιούν : πετροχημικές υγραντικές ουσίες, SLS, SLES(απορρυπαντικοί αφριστικοί παράγοντες), parabens, σιλικόνη και παράγωγα σιλικόνης, πετροχημικά και παραφινέλαια, φθαλικά, καρβομερή, κολλαγόνο, aluminum chlorohydrate, tea(triethanolamine), isopropyl alcohol, imidazolidipyl urea, isothiazoline(αμφιλεγόμενα και ενοχοποιημένα συντηρητικά), γενετικώς τροποποιημένα συστατικά, συστατικά που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, dea, cocamides.

Η γνώμη μου : 

Hair Survive Infused Oil Blend : περιέχει ελαιόλαδο, λάδι ηλιανθού, αμυγδαλέλαιο, τριαντάφυλλο, φασκόμηλο, σανδαλόξυλο, δενδρολίβανο και χαμομήλι. 
Το χρησιμοποιώ 2-3 φορές την εβδομάδα αφήνοντας το σε στεγνό μαλλί 3-4 ώρες ή ακόμα και όταν κοιμάμαι το βράδυ. Τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται μετά από την χρήση 20 ημερών. Είδα το μαλλί μου πια πιο λαμπερό, παρατήρησα πως η τρίχα είναι πιο χοντρή χωρίς να μου βαραίνουν και δεν φριζάρουν πια όπως παλιά. Το άρωμα είναι σα να έχω απλώσει στα μαλλιά μου όλες τις μυρωδιές από τους αγρούς της φύσης. Δεν είναι έντονο και δεν με ενοχλεί καθόλου. Το απλώνω στο μαλλί μου αποφεύγοντας τις ρίζες ώστε να μην τα λαδώσω. Το αγαπώ πλέον και θα το αγοράσω ξανά μιας και πιστεύω ότι ακόμα θέλουν φροντίδα μέχρι να δυναμώσουν εντελώς.


Repairing & Moisturizing Leave-in Serum : περιέχει τριαντάφυλλο, φασκόμηλο, σύμφυτο, ελαιόλαδο, καλέντουλα, χαμομήλι, αλόη, σαμπούκο, ηλίανθο(προστατεύει από ακτίνες UVA, UVB), D-Πανθενόλη.
Το χρησιμοποιώ μετά το λούσιμο απλώνοντας στις άκρες και μετά το πιστολάκι πάλι. Το άρωμα είναι το ίδιο με το λαδάκι και τα μαλλιά μου μυρίζουν μονίμως μέχρι να τα ξαναλούσω. Δεν μπορώ να πω ότι γίνονται σούπερ απαλά αλλά αυτό πιστεύω ότι έχει να κάνει και με το δικό μου μαλλί που είναι πολύ ξηρό από την φύση του. Είναι πιο λαμπερά, στιλπνά και δεν φριζάρουν. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι κρατάνε την φόρμα τους παραπάνω από παλιά. Εννοείται ότι θα έχει μια μόνιμη θέση πλέον ανάμεσα στα καλλυντικά μου. 

Πήρα και τα δύο μαζί περίπου 20 ευρώ σε προσφορά αλλά πιστεύω ότι και για τα δύο προϊόντα η τιμή είναι καλή για την ποιότητα τους.  Οι συσκευασίες είναι όμορφες και πρακτικές. Τα χρησιμοποιώ εδώ και δύο μήνες και ακόμα δεν μου έχουν τελειώσει. 

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει αυτά ή κάποια άλλα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρέιας ;
Χρησιμοποιείτε κάποιο αντίστοιχο προϊόν;

Φιλάκια
Λίνα
το post αυτό δεν είναι διαφημιστικό, είναι ενημερωτικό και τα προϊόντα τα έχω αγοράσει με δικά μου χρήματα

10 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία και τα δύο! Θα ήθελα να τα δοκιμάσω! Η Fresh Line είναι αγαπημένη εταιρεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lina το λάδι είναι ελαφρύ ή λαδώνει τα μαλλιά γτ εμένα είναι και λίγο λιπαρά...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι λιπαρό,..οπότε αν έχεις λιπαρά και το πάρεις θα βάλεις λίγη ποσότητα στις άκρες και όχι στις ρίζες. Μην ξεχνάς ότι το συγκεκριμένο είναι για κατεστραμμένα μαλλιά. Η εταιρεία έχει κι άλλα λαδάκια για κάθε τύπο μαλλιών!

      Διαγραφή
  3. Δεν έχω χρησιμοποιήσει προϊόν από τη συγκεκριμένη εταιρία αλλά θα το σκεφτώ!

    xx
    FashionEvELand | FEEL
    http://fashioneveland.blogspot.gr/
    https://www.facebook.com/FashionEvELand?ref=tn_tnmn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπώ fresh line! :D Έχω ίδιο τύπο μαλλιών,οπότε θα ψάξω το λαδάκι..Ακούγεται ιδανικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είτε το λαδάκια για πριν το μπάνιο, είτε το serum για μετά είναι ιδανικά για ξηρά μαλλιά!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...